13 / 05 / 2024

Çelik Çalışkan

Çelik Çalışkan

Kat Enerji İnşaat Turizm Ticaret Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Çetin Çalışkan, Çelik Çalışkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

Türk sanayicileri, enerji maliyetlerindeki yükselişlerin çimento, çelik, alüminyum ve seramik sektörü üzerindeki etkilerini yorumladı.

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Mehmet Hayta tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Binali İlhan ve Fatih Çalışkan tarafından kuruldu..

Çelik Çalışkan Haberi

Çelik Çalışkan

Kat Enerji İnşaat Turizm Ticaret Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Çetin Çalışkan, Çelik Çalışkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Kat Enerji İnşaat Turizm Ticaret Yapı Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara...