03 / 05 / 2024

Çelik ihracatçıları ne durumda

Çelik ihracatçıları ne durumda

İhracatçılar Irak’ta gelişmeler karşısında şimdi yeniden pozisyon alıyor. Çelik İhracatçıları Birliği, Hatay İskenderun’daki toplantıda Irak ihracat pazarını yeniden kazanmak kadar yeni pazarları da değerlendirdiklerini açıkladı.

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerinde serinlemek isteyenler klima fiyatlarını araştırmaya başladılar. Arçelik'ten Mayıs ayına özel indirimli fiyatlarla klima satışları devam ediyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Çelik ihracatçıları AB kararını bekliyor!

Avrupa Birliği'nin koyduğu kotalar nedeniyle çelik ihracatında ilk altı ayda 1 milyar dolarlık kayıp yaşandı. Türkiye, kısıtlamaların kaldırılması için girişimde bulunurken, alternatif pazarlar olarak Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika öne çıkıyor.

Çelik ihracatçıları ABD’den ek vergi zararının iadesini talep edecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada "Trump’ın yüzde 25 oranındaki keyfi ek vergisinden ötürü ihracatçımız zarara uğradı. Zararın karşılanmasını talep edeceğiz." diye konuştu.

Çelik İhracatçıları Birliği'nden Avrupa'nın tutumuna eleştiri!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı soruşturmayla ilgili konuştu....

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

TOKİ Erzurum Aziziye kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Erzurum Aziziye kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 750 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 vatandaşın başvurduğu TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çelik ihracatçıları ne durumda Haberi

Çelik ihracatçıları ne durumda

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine Çelik İhracatçıları Birliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Irak İş Konseyi, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası temsilcileri ile bir araya geldi. Irak’ta IŞİD kaynaklı son dönem gelişmelerin, çözüm önerilerinin ele alındığı toplantı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Levent Hakkı Yılmaz, Türk çelik sektörünün büyük oyuncularının konumlandığı İskenderun’da Irak’taki gelişmelerin ihracatın en önemli temsilcileri tarafından ele alınmasından ve söz konusu toplantıya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci toplantıda yaptığı konuşmada “Irak’ta yaşanan son gelişmeler doğrultusunda en büyük ihracat pazarımız olan Irak’a gerçekleştirdiğimiz ihracatta önemli düşüşler yaşıyoruz. Ocak-Temmuz dönemini geçen yılla mukayese ettiğimizde 1 milyar 100 milyon dolar civarındaki ihracatın,...