21 / 05 / 2024

çelik kapı tasarım

çelik kapı tasarım

Organizeye kadın eli değmeli sloganıyla yola çıkan Haska Çelik Kapı, ürünlerinde güveliğin yanı sıra estetiğe de önem veriyor.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çeliker Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Orkun Çelik Mehmet ve  Alper Çelik tarafından kuruldu.

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  Ali Çelik tarafından kuruldu.

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dağdeviren tarafından kuruldu.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Home Architecture Tasarım ve Dekorasyın Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Yazıcı ve Muhammed Yusuf Özçelik ortaklığında kuruldu.

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Ramtech Mühendislik Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramtech Mühendislik Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Çelik ve Uğur Ramazan Çelik ortaklığında kuruldu. 

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

çelik kapı tasarım Haberi

çelik kapı tasarım
Haska Çelik Kapı Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Haska Çelik Kapı'nın ikinci temsilcisi olan Sema Bağçovan, Kayseri'de "Organizeye kadın eli değmeli" sloganıyla yola çıktı. Çelik kapı üretiminde güvenliğin yanı sıra estetiğinde çok önemli olduğunu vurgulayan Sema Bağçovan, sektörde köklü değişiklikler yapmayı hedefliyor. Haska Çelik Kapı 1996 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Toplamda 5 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen mağazanın 4 bin metrekaresi kapalı bin 500 metrekaresi ise açık olarak yapılmış. Gerçekleştirdikleri üretimin yüzde 10'nunu ihraç ediyor. 2013 yılında bu oranını yüzde 50'ye çıkarmayı hedefliyorlar. 2011 yılında 600 bin dolar ihracat yapan firma, 2012'nin ilk 6 ayında 400 bin dolarlık ihracat yaptı.Yıl sonu hedefleri ise 1 milyon dolar olarak belirlendi. Ürünlerinde özel tasarım yapan Haska Çelik Kapı bugüne...