02 / 05 / 2024

Çelikhan Kaymakamı

Çelikhan Kaymakamı

Çelikhan’a yapılması planlanan yeni Hükümet Konağının projesi bitme aşamasına geldi. Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Çelikhan için düşündükleri yeni Hükümet Konağının projesinin çizildiğini ve yakın bir zamanda projenin bitirileceğini belirtti.

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikhan Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bahattin Çelik tarafından kuruldu.

Adıyaman Çelikhan'daki ihaleler meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da inşaat yeniden başladı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde hayata geçirilen Çelikhan TOKİ konutlarında inşaat yeniden başladı. TOKİ konutlarına çalışmalar kırlangıçların yuva yapması nedeni ile ara verişmişti. 

Çelikhan Kaymakamı Haberi

Çelikhan Kaymakamı

Mevcut Hükümet konağının yıkım işini bu yaz yapmayı düşündüklerini belirten Kaymakam Kaya, Çelikhan’a modern bir Hükümet konağı kazandıracaklarını söyledi.



Adıyaman...