29 / 04 / 2024

Çelikler İnşaat termik santral projesi

Çelikler İnşaat termik santral projesi

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu...

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Balta tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Soma'da üçüncü termik santral inşaatı hızla sürüyor!

Soma'da Kolin İnşaat'ın 1 milyar dolarlık yatırımla yapacağı 510 megavat gücündeki üçüncü termik santral inşaatında büyük aşama kaydedildi.

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sertçelikler İnşaat Limited Şirketi, Yusuf Sertçelik ve Elif Sertçelik ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Bahçelievler, Sivayuşpaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi, Kaplan İş Merkezi'nde kuruldu.

Mardin Artuklu 32 derslikli ortaokulun ihalesini Çelikler İnşaat aldı!

VALİLİK (YİKOB) İçişleri Bakanlığı Müsteşarlık 2015/64972 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Çelikler İnşaat kazandı.

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Çelik ve Oktay Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Orhaneli Tunçbilek ve Soma termik santralleri devredildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla bedelle kazanan Çelikler İnşaat'a, Soma Termik Santrali'nin de 685.5 milyon dolar teklifle kazanan Konya Şeker'e devrini onayladı.

İki termik santral 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'ın oldu!

Tunçbilek Termik Santrali ile Orhaneli Termik Santrali 463 milyon 300 bin dolara açık artırmaya çıkarıldı. Açık arttırmada Çelikler İnşaat ve Konya Şeker kıyasıya yarıştı.

Çelikler İnşaat'tan iki termik santrale 521 milyon dolar!

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu...

Orhaneli ve Tunçbilek santralleri ihalesini Çelikler İnşaat kazandı!

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu..

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Çelikler İnşaat termik santral projesi Haberi

Çelikler İnşaat termik santral projesi


Bursa ve Kütahya'da bulunan 2 termik santral, 4 firmanın katıldığı açık arttırma ile 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'a satıldı. 


Bursa'nın Orhaneli Termik Santali ve Kütahya'nın Tunçbilek Termik Santrali 463 milyon 800 bin dolara açık artırmaya çıkarıldı. 4 firmanın katıldığı açık arttırmada Bereket Enerji ve Alarko ihale başında elenirken, Çelikler İnşaat ve Konya Şeker kıyasıya yarıştı. İhalenin sonunda 2 termik santral 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'a...