05 / 05 / 2024

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nilay Özçelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Spor Caddesi' nde kuruldu.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk yapı malzemeleri sektöründen Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat!

Türk yapı malzemeleri sektörü, 2021 yılı Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik bir artış yakaladı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Yeni Göktürk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Göktürk Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Yolcu tarafından kuruldu.

Btürk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Btürk Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akif Gül tarafından kuruldu.

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nilay Özçelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Spor Caddesi'nde kuruldu.


Çeliktürk Yapı Grubu Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,barajlar ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma,...