16 / 06 / 2024

Çelikyay İnşaat Özlüce

Çelikyay İnşaat Özlüce

Endüstriyel tesis ve konut inşasınanda faaliyet gösteren Çelikyay İnşaat, bu yıl taahhüt projelerine odaklandı...

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Ofıce Group İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofıce Group İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Cem Fikri Ömer tarafından kuruldu.

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Çelikyay İnşaat Özlüce Haberi

Çelikyay İnşaat Özlüce


Çelikyay İnşaat Genel Müdürü Onur Çelikyay Özlüce'de 3 bin metrekare arsa yatırımı yaptıklarını aktardı. Görüklü'de 4 bin metrekarelik üç dükkan ve 18 daireden oluşan projemize başladık ve projeyi 15 ayda tamamlamayı hedefliyoruz...