27 / 04 / 2024

Cem Bahtınur

Cem Bahtınur

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi, Cem Bahtınur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Çekmeköy Zin D İş Merkezi'nde kuruldu.

Cem Çelik: Binanın deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi önemlidir!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik " Tüketiciler konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Cem Çelik: Büyük depremler konuta bakışı değiştirdi!

Cem Çelik "Genellikle müşterilerimizin i sorguladıkları konu deprem güvenliği oluyor. Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor''

Cem Çelik: Büyük depremler, konuta bakışı değiştirdi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik "Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi, Cem Bahtınur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Çekmeköy Zin D İş Merkezi'nde kuruldu.

Anel Elektronik'ten Cem Yalçınkaya açıklaması!

Anel Elektronik proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre basında çıkan haberlere istinaden Cem Yalçınkaya Anel Elektronik'ten istifa etmedi.

Cem Tolga Gürkanlı: Karadeniz'e teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı!

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Cem Tolga Gürkanlı: Trabzon'a teknolojik arıtma tesisi kurulmalı!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ekolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'de görülen kirliliğin kontrol altına alınabilmesi için yeni ve teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı dedi.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi kuruldu!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Selahaddin Çelebi Nur Camii ve Külliyesinin inşaatını gezdi!

TÜRKİYE Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi,Kırıkkale Valililiği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programın ardından inşaatı devam eden Nur Camii ve Külliyesini gezdi...

Cem Polatoğlu: Tematik oteller tatil anlayışına farklılık getirir!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Demirci'de kurtarılan Emine Nur Barış'ın evinin onarımı yapılacak!

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, muhabir tarafından yangından kurtarılan 9 yaşındaki Emine Nur Barış'ın evinin onarımını yapacaklarını bildirdi.Barış ailesine, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından yardım eli uzatıldı.

Cem Polatoğlu: Her şey dahil uygulaması turizmcilere maddi yük getiriyor!

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi. Cem Polatoğlu, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi...

Cem Bahtınur Haberi

Cem Bahtınur

Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi, Cem Bahtınur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Nur Yapı Endüstrisi ve Deniz Taşımacılığı Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Gürkan Sokak, Zin D İş Merkezi II BI:2...