29 / 04 / 2024

Cem Demirci özgeçmiş

Cem Demirci özgeçmiş

Deer Architects kurucu ortağı Mimar Cem Demirci kimdir? Mimar Cem Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Demirci, Deer Architects'i ortağı ile ne zaman kurdu?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Cem Ataç, Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Heykeltıraş Cem Sağbil: Anthaven hikayesi olan bir proje!

Bir hayalken Anthaven, yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Yüzü geleceğe dönük yeni bir yaşamın tohumları, vücuda geldiği toprakların geçmiş söylencelerine de can veriyor. Cem Sağbil imzalı Aspat Kızı heykeli, nesilden nesile anlatılan bir trajediyi Anthaven’da sonsuzluğa taşıyor... 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Caglayan Architects, Tarihi Demirci Döner Lokantası'nı tasarladı!

Mimar Umut Cem Çağlayan’ın kurucusu olduğu Caglayan Architects tarafından Tarihi Yarımada’nın nostaljik atmosferine uygun olarak “Tarihi Demirci Döner Lokantası” tasarlandı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Cem Demirci özgeçmiş Haberi

Cem Demirci özgeçmiş

Cem Demirci kimdir?

Cem Demirci 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1999 yılında mezun olduktan sonra uzun yıllar İtalya'da mimarlık çalışmalarına devam etti. 


Bu süreçte özellikle otel ve rezidans mimarisi üzerine edindiği bilgi ve deneyimi çeşitli projelerde hayata geçirdi. Halen Deer Architects kurucu ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 


Deer Architects

2009 yılında Cem Demirci ve Rifat Ergör ortaklığında kurulan mimarlık...