25 / 05 / 2024

Cem Emir Parkı

Cem Emir Parkı

Tunceli Hozat Belediyesi ilçede bulunan Cem Emir Parkı'nda çalışma yürütüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin piknik alanı ve restaurantı hizmete girecek.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Bursa Emir Sultan'a bin metrekarelik park!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emir Sultan’da kamulaştırılan bin metrekare alana yapılacak park ile bölgenin nefes alacağını dile getirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı kararı!

Genelkurmay Başkanlığı, Anıttepe’deki Anıtkabir yerleşkesindeki mozole yakınına ve kafeteryanın karşısına yapılan çocuk parkının sökülmesi için emir verdi.

Tunceli Cem Emir Parkı yenileniyor!

Tunceli Hozat Belediyesi ilçede bulunan Cem Emir Parkı'nda çalışma yürütüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin piknik alanı ve restaurantı hizmete girecek.

Emir Sarıgül'ün rezidans projesine peşkeş çekildi!

İmar planında park yeri olan yeşil alan, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün rezidans projesine peşkeş çekildi. Kamu arazisini duvarla çeviren Sarıgül, içine de park ve havuz yaptı

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Cem Gök tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Tunceli'de inşaattan insan kemikleri çıktı!

Tunceli'de Atatürk Mahallesi Cem Emir Caddesi'nde bir inşaatın yanında çevre düzenlemesi çalışması yapan işçiler, insan kemiklerine rastladı. Vatandaşlar, inşaatın yakınlarında yıllar önce mezarlık bulunduğunu söyledi.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan otel kapattı bahçesine çadır kurdu!

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdu.

Emir Khalid Bin Seaidan Bolu'da otel kapattı!

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı.

Cem Yılmaz, Loft ve İstinye Park'taki gayrimenkullerini Ahu Yağtu'ya verdi!

CEM Yılmaz, 20 ay evli kaldığı manken Ahu Yağtu'ya boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyecek olan Yılmaz, oğlunun eğitimini de yüksek lisansına kadar planladı...

Keçiören'de Emir Karatekin Bey Parkı açıldı!

KEÇİÖREN' in çehresini güzelleştiren hizmetlere imza atan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Yayla Muhtarlık Binası ile Emir Karatekin Bey Parkı' nm açılışını yaptı...

Vialand'ın Operasyon Müdürü Cem Tuna oldu!

Türkiye’nin ilk dev temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cem Tuna oldu...

Cem Yılmaz en cimri, Ali Ağaoğlu en cömert ünlü! Valeler açıkladı!

Lüks arabalarını gözü gibi koruyan ünlüler park hizmetleri için cebinde akrep taşıyor.Valelere göre bonkör olarak Şahan, en cimri Cem Yılmaz...

Cem Emir Parkı Haberi

Cem Emir Parkı

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, Cem Emir Parkı'nda başlatılan su deposu yapımı çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.


Başkan Polat, çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin piknik alanı, restaurant, çocuk oyun alanı ve açık hava düğün salonu olarak halkın hizmetine gireceğini söyledi.




Özgür...