03 / 05 / 2024

Cemal Ercan kim

Cemal Ercan kim

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Adana Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı!

Adana Abidinpaşa Caddesi, Kızılay Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmaları Adana'nın görsel güzelliğini arttırıyor.

Cemal Akın kimdir?

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda Bartın Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın kimdir? Cemal Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemal Akın'ın biyografisi bu haberde...

Adana'nın Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri ışıl ışıl!

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Güney Adana'nın önemli ana arterleri Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti...

Cemal Enginyurt kimdir?

MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt kimdir? Cemal Enginyurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt Cemal Enginyurt'un biyografisi...

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Ercan Umutlu: Tortum'da değişim başlayacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tortum Belediye başkan adayı Ercan Umutlu, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilmesi halinde ilçenin birikmiş sosyo - ekonomik sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi...

Cemal Ercan kim Haberi

Cemal Ercan kim

Cemal Ercan kimdir?

Cemal Ercan, Gaziantep doğumlu. Cemal Ercan, eğitimini Mimar Sinan Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde tamamladı. Kariyerine öğrencilik yıllarında (1973-74 yılları arasında) Zeki Ergezen Mimarlık bürosunda başlamıştır.


Daha sonra 1975 yılında Prof. Dr. Muammer Onat ile çalışan Cemal Ercan, akademiden sonra 1976-77 yılları arasında Ersin Bener Mimarlık Bürosu'nda çalışmıştır.


1977-78 yılları arasında serbest olarak çeşitli şantiyelerde şantiye şefi olarak görev yapmıştır.


Kültür Bakanlığı (1978-80) Hava Kuvvetleri İnş. Emlak / Ankara (1980-82) kamu kurumlarında çalışan Cemal Ercan 1982'den bu yana serbest mimarlık hizmetleri vermektedir.


Serbest mimarlık yaptığı dönem içinde birçok ulusal ve yerel yarışmalarda ödüller kazanmıştır. Kazanılan projelerin bir çoğu uygulanmıştır.


İletişim:

Telefon:...