05 / 05 / 2024

Cemal Kervan

Cemal Kervan

RCB İnşaat Taahhüt Müşavirlik Proje Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüştü Çolak, Cemal Kervan, Buse Güler tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu.

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile KEmal Erol tarafından kuruldu.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli Ali Kervan ve Ömer Kervan ortaklığında kuruldu.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Kervan Haberi

Cemal Kervan

RCB İnşaat Taahhüt Müşavirlik Proje Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüştü Çolak, Cemal Kervan, Buse Güler tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


RCB İnşaat Taahhüt Müşavirlik Proje Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Her türlü kamu ve özel inşaat, taahhüt işlerini yapmak. Kat karşılığı arsalar almak ve bunları inşa etmek ve bunları satmak veya kiraya vermek. b)      İnşaat ve taahhüt işleriyle ilgili plan proje işlerini yapmak ve bu projeleri gerekli yerlerde uygulamak için yerli ve yabancı teknik elamanlar istihdam etmek ve çalıştırmak. Bu konularda, kentsel dönüşüm, müşavirlik, aracılık, komisyonculuk ve danışmanlık işleriyle uğraşmak. c)      Konuları ile ilgili tadilat, tamirat, onarım, dekorasyon, plan proje, statik hesap, çelik çatı...