02 / 05 / 2024

Cemal Saitoğlu

Cemal Saitoğlu

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Saitoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cemal Han tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın acı günü! Niyazi Musaoğlu vefat etti!

Hasanoğlu İnşaat'ın İş Geliştirme Müdürü Cemal Musaoğlu'nun babası Niyazi Musaoğlu vefat etti. Cenaze ğle namazına müteakip Samsun Bafra Tabakhane Camii'nden kaldırılacak.

Paska Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Paska Yapı Denetim Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Cemal Şerifoğlu imzasıyla kuruldu.

TETSİAD'ın acı günü: Cemal Kırayoğlu vefat etti!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kırayoğlu hayatını kaybetti. TETSİAD taziye ilanı yayınlattı.

Efendioğlu Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nizam Ertaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi'nde kuruldu.

Cemal Karaoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu kimdir? Cemal Karaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu...

UFK Keleşoğlu Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

UFK Keleşoğlu Otelcilik Anonim Şirketi, Ufuk Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2014 tarihinde Bahçelievler, Şirinevler, Cemal Akın Plaza'da kuruldu.

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüroğlu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akyüz, İsmail Hakkı Akyüz, Hamit Akyüz, Yücel Akyüz, Murat Akyüz tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cemal Saitoğlu Haberi

Cemal Saitoğlu

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT  1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, barajlar ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...