28 / 04 / 2024

Cemal Semiz kim

Cemal Semiz kim

Samsun Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı, Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Semiz dün İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent'i ziyaret etti.

İnşaat sektörü dikkat gerektiren aylar içerisinde!

Samsun Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı, Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Semiz dün İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent'i ziyaret etti.

Cemal Semiz: Vatandaşa yuva inşa ediyoruz!

CANİK Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin, KOSGEB'in Kobilere vereceği destek hakkında açıklamalarda bulundu.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Cemal Gökçe kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe kimdir? Cemal Gökçe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemal Gökçe, ne zamandan beri İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanıdır?

1949 yılında Türk karikatürist Cemal Nadir'in mezarına kabir yaptırılması kararlaştırılmış!

1947 yılında vefat eden "Amcabey", "Efruz Bey", "Dalkavuk", tiplerinin yaratıcısı Cemal Nadir'in Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan mezarı Vali Lütfi Kırdar ve gazeteciler tarafından ziyaret edilmiş. Mezara kabir yapılması için de harekete geçilecekmiş.

Cemal Gökçe: Balonu lüks konutlar şişiriyor!

Cemal Gökçe, inşaat sektöründeki balonu şişiren arz fazlasının lüks konutlardan kaynaklandığına dikkat çekerek, artık üst gelir grupları yerine orta ve alt gelir grupları için konut üretimine geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Cemal Semiz kim Haberi

Cemal Semiz kim

Samsun Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı, Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Semiz dün İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent'i ziyaret etti. Hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen bu ziyarette Semiz, soğuyan havalarda inşaat sektörü ile ilgili konuştu. Bu havalarda dış cephe inşaatların havaların ısınması gerektiğini vurgulayan Başkan Semiz, "Havaların soğuması tabii ki inşaat işlerini aksatıyor ve yavaşlatıyor. Fakat bu havalarda harç ile yapılan işlerin çok da doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü müteahhit tabiri ile bu havalarda yapılan harçlar keser. Yani yapılan betonlarla sağlam ve dayanıklı olmaz, 6 veya 7 ay sonra sıkıntılar oluşturmaya başlar. Bunun için havalar ısınıncaya kadar meslektaşlarıma sabırlı olmalarını diliyorum" dedi. 



Ebubekir YILMAZ/Gazete...