18 / 05 / 2024

Cemal Tekin mobilya tercihleri

Cemal Tekin mobilya tercihleri

Cemal Tekin ülkeler ve kıtaların mobilya tercihlerini belirledi. Mobilya tercihinde Amerikalılar ‘ın modern tarzları tercih ederken, Avrupalı’nın ofislerini daha klasik, Asyalılar’ın ise minimalist ürünlerle donattıkları bildirildi...

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydemir tarafından kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Voyage Mobilya İnşaat ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Voyage Mobilya İnşaat ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demir tarafından kuruldu. 

Cemal Tekin: Eğitim kurumlarındaki mobilyalar yenilenmeli!

Son yıllarda ülkemizde iş hayatındaki gelişimlere paralel olarak ofisler kendini tamamen yenilerken, sektör temsilcileri yenilenme sırasının eğitim kurumlarında olduğuna dikkati çekiyor.

Yaz aylarında ofiste seçilmesi gereken mobilyalar!

Ofisinizde ucuz deri koltuk kullanmaktan kaçının, kaliteli kumaş veya fileden üretilen koltuklara yer açın. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yaz aylarında alınacak önlemleri anlattı.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Cemal Tekin: Ofislerde mobilya seçimi oldukça önemli!

Bahar aylarının gelmesiyle başlayan halsizlik, yorgunluk, isteksizlik gibi durumlar çok sayıda kişide kendini gösterirken, uzmanlar zamanın büyük çoğunluğunun geçtiği ofislerde alınabilecek önlemlerle baharın zararsız atlatılabileceğini kaydediyor

Ofiste akıllı mobilya dönemi başladı!

Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan ve sağlıklı mobilyalar oluyor. Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

Cemal Tekin mobilya tercihleri Haberi

Cemal Tekin mobilya tercihleri

Tasarladığı ürünlerle sektörün önde gelen kuruluşlarından Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, mobilya üretiminde tüm olumsuzluklara karşın Ankara’nın sektörde lider il olmaya devam ettiğini, ağırlıklı olarak Siteler’de 5 bin 361 firmada 30 bin 62 çalışan  bulunduğunu kaydetti. Tekin, firma sayısı bakımından Ankara’yı 6 bin 458 firma ve 35 bin 633 çalışan sayısı ile İstanbul’un geçtiğini belirtti.


Kaliteli üretime karşın ihracatta Türkiye’nin özellikle de Ankara’nın hak ettiği payı alamadığını anlatan Tekin, şöyle devam etti:


‘’Dünya ticaret hacminde mobilya sektörü çok yüksek rakamlarla ifade edilmesine karşın, Türkiye’nin pastadan aldığı pay çok düşük. Toplam üretimin sadece yüzde 15’ini ihraç edebiliyoruz. Dünya pazarındaki payımız ise sadece ve sadece yüzde 1,5. Buna karşın Çin’in payı yüzde 48,4. Dünya mobilya ticaretinde ne yazık ki çok gerilerdeyiz....