05 / 07 / 2024

cemal tekin okul mobilyaları

cemal tekin okul mobilyaları

Son yıllarda ülkemizde iş hayatındaki gelişimlere paralel olarak ofisler kendini tamamen yenilerken, sektör temsilcileri yenilenme sırasının eğitim kurumlarında olduğuna dikkati çekiyor.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

Cemal Tekin: Eğitim kurumlarındaki mobilyalar yenilenmeli!

Son yıllarda ülkemizde iş hayatındaki gelişimlere paralel olarak ofisler kendini tamamen yenilerken, sektör temsilcileri yenilenme sırasının eğitim kurumlarında olduğuna dikkati çekiyor.

Yaz aylarında ofiste seçilmesi gereken mobilyalar!

Ofisinizde ucuz deri koltuk kullanmaktan kaçının, kaliteli kumaş veya fileden üretilen koltuklara yer açın. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yaz aylarında alınacak önlemleri anlattı.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Cemal Tekin: Ofislerde mobilya seçimi oldukça önemli!

Bahar aylarının gelmesiyle başlayan halsizlik, yorgunluk, isteksizlik gibi durumlar çok sayıda kişide kendini gösterirken, uzmanlar zamanın büyük çoğunluğunun geçtiği ofislerde alınabilecek önlemlerle baharın zararsız atlatılabileceğini kaydediyor

Ofiste akıllı mobilya dönemi başladı!

Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan ve sağlıklı mobilyalar oluyor. Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

cemal tekin okul mobilyaları Haberi

cemal tekin okul mobilyaları

Son yıllarda ülkemizde iş hayatındaki gelişimlere paralel olarak ofisler kendini tamamen yenilerken, sektör temsilcileri yenilenme sırasının eğitim kurumlarında olduğuna dikkati çekiyor.

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, marka konut ve ofis projelerinin çoğalması, teknolojinin gelişmesi, ergonomi ve sağlık gibi konuların öne çıkmasıyla ofis mobilyasında da yeni bir anlayışın doğduğunu vurguladı.

Okulların da değişimden etkilenmesi gereken kurumlardan biri olduğuna değinen Tekin, “Bilindiği üzere çocukluk döneminde elverişsiz sıra ve masalarda uzun süre vakit geçirmek anatomik yapıyı olumsuz etkiliyor. Çocukların uygunsuz sıralarda eğitim-öğretim görmesi bedensel bozukluğa ve öğrencinin derse olan ilgisinin azalmasına neden olabiliyor. Bu sorunun çözümü için klasikleşen okul sıralarının yerini yeni nesil sıralara bırakması gerekiyor” dedi.

“Okuldaki bütün mobilyalar özenle seçilmeli”

Öğrencilerin, gününün büyük çoğunluğunu okul sırasında geçirdiğini ifade eden Tekin, şöyle...