04 / 05 / 2024

Cemalettin Kıratlı

Cemalettin Kıratlı

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kıratlı ve Mustafa Akbey ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 9 Aralık'ta!

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Özkıratlı İnşaat konkordato istedi!

10 yıldan fazla zamandır hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

Cemalettin Kıratlı Haberi

Cemalettin Kıratlı

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.


BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...