27 / 04 / 2024

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.



Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Sinan Akçıl'ınyeni ev tuttuğunu kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Ekim ortasında yaptığım bir haber ortalığı birbirine kattı! Sinan Akçıl’ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk ettiğini yazmıştım. Ekim ortasında yaptığım bir haber ortalığı birbirine kattı! Sinan Akçıl’ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk ettiğini yazmıştım. Neredeyse her magazin haberinde artık alıştığımız üzere yazdıklarım önce yalanlandı, sonra da “Evet, aslında ayrılmıştık ama bu haber yüzünden yeniden bir araya geldik” diye tuhaf bir açıklama yapıldı.

Öğrendiğime göre, Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’yı “aldatılan kadın” pozisyonuna düşürmemek için geri adım atmış ve onunla barışmış. Ben yine ortalığı karıştırmak pahasına bir kez daha yazıyorum; bu, göstermelik bir barıştı. Zira Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden ayrıldı. Ancak bu kez dostane bir şekilde...Aralarındaki aşkın bittiğine karar veren ikili, arkadaş kalabilmek ve birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına yollarını ayırmayı tercih etti. Ünlü müzisyen, kendine yeni bir hayat kurmak için ilk adımı attı ve 4. Levent’teki Sapphire’den 150 metrekarelik bir stüdyo daire tuttu.

Aylık 10 bin lira kira ödeyeceği dairesini döşeyen Akçıl, yarın Kıratlı’yla birlikte yaşadığı Vadi İstanbul’daki evinden çıkarak kendi dairesine geçecek.

 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!


Geri Dön