05 / 05 / 2024

çemberlitaş istasyonu

çemberlitaş istasyonu

T1 Kabataş-Bağcılar Hattı’nda bulunan Çemberlitaş İstasyonu’nda revizyon çalışmaları tamamlandı

Çemberlitaş Meydanı düzenleniyor!

Molla Fenari Mahallesi sınırları içerisinde Bab-ı Ali Caddesi üzerinde tarihi Çemberlitaş sütunun çevresini kapsayan 6950,00 m² lik meydan olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Kayseri'de 14 milyon TL'ye satılık 2 akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Pervane ve Şeker'de bulunan 2 akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Ankara Mamak'taki park alanına benzin istasyonu mu yapılacak?

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu projesindeki Transfer Merkezi planı iptal mi edildi?

Mecidiyeköy’de, yapımına başlanan metro istasyonu planına gizlenen AVM ortaya çıktı ve durum yargıya taşındı. Mahkeme “Transfer merkezi alanında AVM ve rezidans yer alabilir” hükmünün iptaline karar verdi.

Gaziantep Şahinbey'de akaryakıt istasyonu yaptırılacak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun Atakum'da baz istasyonu inşaatına itiraz!

Samsun Atakum'daki Çağdaş Kent Sitesi sakinleri evlerinin karşısına kurulan baz istasyonu nedeniyle dün ayaklandı. Vatandaşlar, alanın imar planında spor ve okul için olarak ayrıldığı söyle

Gebze-Halkalı tren hattının Florya istasyonu taşınıyor!

MARMARAY kapsamında yenilenen Gebze-Halkalı banliyö tren hattı üzerinde bulunan Florya istasyonu, yaklaşık 800 metre doğusundaki yerleşim yerleri ve lüks lokantaların bulunduğu bölgeye doğru kaydırılıyor.

Yozgat'ta akaryakıt istasyonu kurulacak!

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, çiftçilerin motorin ihtiyacını karşılamak üzere akaryakıt istasyonu kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ankara'da 4.1 milyon TL'ye satılık benzin istasyonu!

Ankara İli Mamak İlçesi'nde bulunan benzin istasyonu Ankara 24.İcra Dairesi tarafından 4 milyon 198 bin TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Aydın'da 7.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Aydın İli İncirliova İlçesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 5 Kasım 2015 günü saat 14.30'da kapalı artırma usulüyle ihale edilecek.

Çanakkale'ye 6 yeni 112 acil istasyonu yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

çemberlitaş istasyonu Haberi

çemberlitaş istasyonu

T1 Kabataş-Bağcılar Hattı’nda bulunan Çemberlitaş İstasyonu’nda revizyon çalışmaları tamamlandı. 


Tamamlanan çalışmaların ardından Çemberlitaş İstasyonu 21 Mart'ta hizmete...