12 / 05 / 2024

Cemburak Özgenç kimdir

Cemburak Özgenç kimdir

Antalya'da Alanya - Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir. Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

Alpay Özgen kimdir?

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Y. Alpay Özgen kimdir? Alpay Özgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alpay Özgen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Özgen..

Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığım savundu.

Cemburak Özgenç: Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

Antalya'da Alanya - Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir. Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

Gazipaşa yolu kapanacak mı?

Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu. İmar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen uygulanmadı.

Alanya-Gazipaşa havalimanı yolu kapanabilir!

Alanya - Gazipaşa havalimanı yolu kapanabilir. Alanya GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

İsmail Tüzgen kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Cemburak Özgenç kimdir Haberi

Cemburak Özgenç kimdir

Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığını savundu. Hak sahibi vatandaşların yakın zamanda bu kavşağı kapatabileceğini ileri süren Özgenç, yerel yönetimleri uyardı. Kendi dönemlerinde bölgeye ilişkin yapılan imar planının, kapanan Kahyalar Belediyesi tarafından onaylanmadığını hatırlatan Özgenç, şöyle dedi: "Şimdi bu belediye kapatıldı. Engel kalktı, ancak yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen, imar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen uygulanmadı. 

Bunun yasal altlığı olan 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planı da dönemimizde onaylanmıştı. Eğer bunlar yapılmazsa kısa sürede bu yolun tel çitlerle kapatılabileceği konusunda yetkilileri dostane bir şekilde uyarıyorum." 


Antalya Finike...