02 / 05 / 2024

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...



Özgen Nama kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama oldu. Peki Özgen Nama kimdir?


Özgen Nama biyografi..

1975 Kars Susuz doğumludur. İlk öğretimini Susuz'da orta ve liseyi İstanbul Kartal'da bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 


Samandıra eski SHP Gençlik Kolları Başkanı, Kartal CHP Gençlik Kolları eski Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İki dönem CHP Kartal İlçe Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Yine CHP'den Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mevcut Kurultay Delegesidir. 


Türk Kızılay Kongre Delegesi ve Sancaktepe İlçe Seçim Kurulu üyesidir. Şu an özel sektörde mali danışmanlık ve serbest ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.



Geri Dön