22 / 05 / 2024

Özgen Nama biyografi

Özgen Nama biyografi

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Dünya Gazetesi yazarı Prof. Dr. Kaya Özgen bugün kaleme aldığı yazısında kentsel dönüşümde önceliği olan konutların deprem riskine göre sıralanması gerektiğini kaydetti. İşte Özgen'in kentsel dönüşüm projelerine dair dikkat çektiği noktalar.

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Erhan Nama tarafından kuruldu.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nava Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nava Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Varlı ve Murat Nama ortaklığında kuruldu.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

Özgen Nama biyografi Haberi

Özgen Nama biyografi

Özgen Nama kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama oldu. Peki Özgen Nama kimdir?


Özgen Nama biyografi..

1975 Kars Susuz doğumludur. İlk öğretimini Susuz'da orta ve liseyi İstanbul Kartal'da bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 


Samandıra eski SHP Gençlik Kolları Başkanı, Kartal CHP Gençlik Kolları eski Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İki dönem CHP Kartal İlçe Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Yine CHP'den Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mevcut Kurultay Delegesidir. 


Türk Kızılay Kongre Delegesi ve Sancaktepe İlçe Seçim Kurulu üyesidir. Şu an özel sektörde mali danışmanlık ve serbest ticaretle uğraşmaktadır. Evli...