15 / 05 / 2024

chp sancaktepe belediye başkan adayı Özgen Nama

chp sancaktepe belediye başkan adayı Özgen Nama

Sancaktepe'ye yapılacak yeni Fuar Merkeziyle, Sancaktepe'yi markalaştırıp dünyaca ünlü firmaların kendilerini göstereceği bir çekim merkezi haline getireceklerini kaydeden Nama, İlçemizin sosyal ve ekonomik kalkınması için oldukça önemli dedi...

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da taksitle satılık arsa ve bina fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, tapusuna kavuşma hayali kuran 93 vatandaşın tapusunu Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törende teslim etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Sancaktepe'ye imar ve tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Tokatlılar gecesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

chp sancaktepe belediye başkan adayı Özgen Nama Haberi

chp sancaktepe belediye başkan adayı Özgen Nama

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama , ilçeye dev bir fuar merkezi kazandıracaklarını söyledi. Sancaktepe'ye yapılacak yeni Fuar Merkeziyle, Sancaktepe'yi markalaştırıp dünyaca ünlü firmaların kendilerini göstereceği bir çekim merkezi haline getireceklerini kaydeden Nama, "İlçemizin sosyal ve ekonomik kalkınması için oldukça önemli bir proje olan Sancaktepe Fuar Merkezi ve bölgeye yapılacak Oteller ile Sancaktepe'de binlerce kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.



Sabah...