04 / 05 / 2024

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe'de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, tapusuna kavuşma hayali kuran 93 vatandaşın tapusunu Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törende teslim etti.



Sancaktepe Belediye'since 22 Aralık Çarşamba günü Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen ve Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün de katılım gösterdiği bir program yapıldı. Sancaktepe belediyesinde yer alan habere göre; Abdurrahmangazi, Akpınar, Osmangazi, Eyüp Sultan ve Veysel Karani Mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 93 kişinin tapusu yapılan törende teslim etti.

Sancaktepe de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü katıldığı programda konuşma yaptı.

Döğücü, tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmaların devam ettiğine değinirken şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün, 93 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak.” 

Sancaktepe de 93 vatandaş tapusuna kavuştu!

Konuşma sonrası 93 vatandaşın tapu teslimi yapıldı. Tapu teslim töreninden sonra program son buldu.

Konuya dair fikirlerini paylaşan vatandaşlar, Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’ye teşekkürlerini ilettiklerini söylerken bir yandan da tapularını kavuşmanın sevincini ve huzurunu yaşadıklarını belirttiler.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön