27 / 04 / 2024

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 



Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı'nın inşaatına yönelik gerginlikler yaşanmaya devam ediyor. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; metro hattının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından temelinin kapatıldığına dair iddialar nedeniyle Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sosyal medyadan tepki gösterdi. 

"İstanbullu bunu haketmiyor!"

Sancaktepe Belediyesi Başkanlığı döneminde Sancaktepe Yenidoğan Metro Hattı'nın temel atma işlemine büyük önem verildiğini söyleyen Sancaktepe Kurucu Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Twitter üzerinden büyük tepki gösterdi. Başkan İsmail Erdem, "Sancaktepe Belediye Başkanlığım döneminde büyük bir özveriyle temellerini atıp, 9 istasyonda kazı işlemlerine başladığımız metro iptal ediliyor. İstanbul'lu bunu hak etmiyor" ifadelerine yer verdi. 

 Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü den metro tepkisi!

"Tören mi yapacaksınız?"

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise İBB'ye tepki göstererek Twitter'dan Daha önce Sancaktepe'de bir türlü bitiremedikleri metroya ikinci başlama töreni yapan İBB'ye soruyoruz. Bugün üstüne toprak attığınız Yenidoğan Metrosu için de bir "Metro İptal Etme Töreni" düzenleyecek misiniz?" paylaşımında bulundu. 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü den metro tepkisi!

 M. Tevfik Göksu da dahil oldu 

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu da söz konusu tepkiye dahil olarak İBB'den büyük metro atılımı. Yapımı başlayan metroları kapatmak" yorumunda bulundu. 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü den metro tepkisi!

Tepkiler çığ gibi büyüdü 

Söz konusu hafriyat dökümüne bir tepki de AK Parti Sancaktepe İlçe Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet Salih Atalay'dan geldi. 

Atalay, "Bu adam yüzünden Sancaktepe ve Sultanbeyli metrosu hala bitmedi. Bunlar yapıcı değil yıkım ekibidir. Bunlara oy veren halkımıza da seslenmek gerek. Görün görün ki asli ne ki nesilleri ne yapsın, bunlar bir koyun bile güdemez, buradan İBB başkanına sesleniyorum bırak milletin yakasını. Halk metro istiyor 392 TL'lik baklava değil. Halk eserin bitmesini istiyor 6700 TL'lik rozet istemiyor. Yeter yapamayacağın, belli bırak git, en azından asaleti olur bu işin" dedi. 

"İstanbul'a bir çivi bile çakmadınız"


AK Parti Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Meydancı ise "Koskoca İstanbul'a bir çivi çakmadınız, bari yapılan hizmetleri bozmayın, metro inşaatını kapatmak ne demek? Bu kadar beceriksiz bir yönetim olamaz.. İstanbul hoyrat ellerde" sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

"Yazıklar olsun"

AK Parti Sancaktepe Gençlik Kolları Sivil Toplum Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı Emrah Albayrak da "Yapılan eserleri yeni yapmış gibi göstermek yetmedi şimdi de ya yıkıyorlar ya da üstünü örtüyorlar yazıklar olsun" yorumunda bulundu. 

"Olanı yıkıp üstüne tören yaparlar" 

Son olarak AK Parti Sancaktepe İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Muhammed Soran da "Tıkır tıkır işleyen İstanbul'dan metro şantiyelerinin üzerine toprak atılan İstanbul'a geldik. İşte CHP zihniyetinin özeti. Bunlar inşa etmezler; olanı da yıkar, üstüne de tören yaparlar" diyerek tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!


Geri Dön