06 / 05 / 2024

Özgen Nama: Sancaktepe fuar kenti olacak!

Özgen Nama: Sancaktepe fuar kenti olacak!

İstanbul' un en genç belediye başkan adaylarından sadece biri olan CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama, ilçeyi cazibe merkezi yapmak için yola çıktığını vurguluyor.



Sancaktepe'nin imar sorununu çözüp Avrupa'nın en büyük fuar merkezini ilçeye hediye edeceklerini söyleyen Nama şunları anlattı: 


FUAR MERKEZİ: Fuar merkezi binlerce kişiye iş imkânı sağlayacak. Sancaktepe'nin adını tüm Avrupa'da ve dünyada bilinir hale getirecek. Bu merkez, Türkiye ve dünyadan on binlerce insanı Sancaktepe'ye çekecek. İlçede yapılmak istenen otel yatırımlarına 30 yıllığına arsa tahsisleri yapacağız. 'Yap-İslet-Devret' diyerek yatırımın önünü açacağız. 

Sancaktepe'yi bir köy olmaktan çıkarıp nadide bir kent yapacağız. 


HALK MECLİSİ KURACAĞIZ: Her mahallede halk meclisleri kuracağız. Mahallenin sorunlarını mahallenin içinde tartışarak ele alıp çözüm üreteceğiz. Sancaktepe'nin 20 yıldır çözülemeyen tapu sorununu çözeceğiz. 


SOSYAL PROJELER: Sancaktepe'de 'çocuk akademisi' kuracağız. Okul dönemlerinde de eğitime destek amacıyla ücretsiz etüt hizmeti vereceğiz. Engelli yaşam merkezi kuracağız. Çocuklar için saatlik kreşler oluşturacağız. Şamandıra. Sarıgazi ve Yenidoğan'da tıp merkezleri açacağız. İlçemizde görev yapan öğretmelerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri aynı zamanda misafir olarak konaklayabilecekleri öğretmen evleri kuracağız. Ayrıca il dışından gelen ve maddi imkânları yerinde olmayan üniversite öğrencilerini öğrenci evlerimizde öğrenim yılı süresince ücretsiz konaklamalarını sağlayacağız. SANKART ile ilçede ihtiyaç sahiplerine indirimli alışveriş olanağı sunacağız.


Radikal 


Geri Dön