06 / 07 / 2024

Özgen Nama chp

Özgen Nama chp

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Erhan Nama tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

CHP’li milletvekillerinden Adalar'daki plan yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Duruma tepki gösteren vekiller, bu kararın geri çekilmesini talep etti.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

CHP’den Kanal İstanbul yanıtı!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ten kira önerisi!

Önceki gün gündem değerlendirmesi yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, esnafın kira ödemelerine yönelik önerilerini dile getirdi. 

CHP'den kira ödemelerine yönelik öneri!

 CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay, koronavirüsle mücadele kapsamında esnaf ve sanatkar işletmelerinin 1 Mayıs-30 Haziran 2021 tarihleri arasında doğan kira bedellerinin Cumhurbaşkanlığı tasarrufundaki yedek ödenekten karşılanması yönünde talepte bulundu. 

Özgen Nama chp Haberi

Özgen Nama chp

Özgen Nama kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama oldu. Peki Özgen Nama kimdir?


Özgen Nama biyografi..

1975 Kars Susuz doğumludur. İlk öğretimini Susuz'da orta ve liseyi İstanbul Kartal'da bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 


Samandıra eski SHP Gençlik Kolları Başkanı, Kartal CHP Gençlik Kolları eski Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İki dönem CHP Kartal İlçe Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Yine CHP'den Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mevcut Kurultay Delegesidir. 


Türk Kızılay Kongre Delegesi ve Sancaktepe İlçe Seçim Kurulu üyesidir. Şu an özel sektörde mali danışmanlık ve serbest ticaretle uğraşmaktadır. Evli...