22 / 05 / 2024

Özgen Nama aday

Özgen Nama aday

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmatullah Amınullah ve Mohammad Shakib Naseri tarafından kuruldu. 

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı olmaya aday!

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin "Readers Choice 2019" ödüllerinde, "Airport of the Year" kategorisinde aday gösterilen 10 havalimanından biri oldu.

Giresun Adası UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne aday oldu!

Mitolojide efsanelere konu olan Giresun Adası, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne girmeye aday oldu.

Nihat Özdemir, TFF başkan adayı oldu!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim" dedi...

Batı Şeria’daki Yahudi yerleşime Ankara'dan kınama!

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Batı Şeria’da bulunan Yahudi yerleşimlerinin İsrail’e ilhak edileceği açıklamasına Ankara'dan kınama mesajı geldi.

Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu...

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Sancaktepe'ye imar ve tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Tokatlılar gecesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama burada önemli açıklamalarda bulundu. 

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanım Özgenç tarafından kuruldu. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Özgen Nama aday Haberi

Özgen Nama aday

Özgen Nama kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama oldu. Peki Özgen Nama kimdir?


Özgen Nama biyografi..

1975 Kars Susuz doğumludur. İlk öğretimini Susuz'da orta ve liseyi İstanbul Kartal'da bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 


Samandıra eski SHP Gençlik Kolları Başkanı, Kartal CHP Gençlik Kolları eski Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İki dönem CHP Kartal İlçe Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Yine CHP'den Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mevcut Kurultay Delegesidir. 


Türk Kızılay Kongre Delegesi ve Sancaktepe İlçe Seçim Kurulu üyesidir. Şu an özel sektörde mali danışmanlık ve serbest ticaretle uğraşmaktadır. Evli...