16 / 05 / 2024

Cemil Şeboy akp

Cemil Şeboy akp

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Kırşehir Akpınar’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde yöresel mimaride inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Sancaktepe Akpınar riskli alan imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi, Kozdere mevkii sınırları içerisinde riskli alan kapsamında yer alan 8274 ada 1 parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Cemil Pehlevan: Tarım arazileri yok olmasın!

Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, tarım arazileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pehlevan, yeni arazi bulma amacının tarım arazilerinin yok ettiğini söyledi.

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları!

Toplam 419 konuttan oluşan Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Cemil Şeboy akp Haberi

Cemil Şeboy akp

Cemil Şeboy kimdir?

Cemil Şeboy, 1953 yılı Buca, İzmir doğumlu. Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı'dır.


İlk ve orta öğrenimini aynı ilçedeki Umurbey İlkokulu ile Buca Ortaokulu'nda tamamladı. Yenişehir Motor Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt oldu. Fakültenin mimarlık bölümünü 1979 yılında bitirdi. Vatani görevini kısa dönem yedek subay olarak 1981 yılında Denizli'de yaptı.


Sporla yakından ilgilenen Cemil Şeboy, gençlik yıllarında judo yaptı ve mahallenin gayri federe kulübü Asil Spor'da yıllarca futbol oynadı. 1984 yılından itibaren 2 dönem Bucaspor'da kulüp başkanlığı yapan Şeboy, 89-90 yıllarında Bucaspor'un 3.profesyonel ligden 2. lige geçmesinde faal görevlerde bulundu.


Çalışma hayatına öğrencilik yıllarında başlayan Şeboy, siyaset hayatına da erken yaşlarda atıldı. ANAP İlçe Sekreterliği ve İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü. 1984'te yapılan seçimlerde merkez...