26 / 07 / 2024

Cemil Turizm Nakliye İnşaat

Cemil Turizm Nakliye İnşaat

Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbragim Badyrov ve Abdulcelil Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Honça tarafından kuruldu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Lavender Otel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Otel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cemil Aras tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Cemil Turizm Nakliye İnşaat Haberi

Cemil Turizm Nakliye İnşaat

Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbragim Badyrov ve Abdulcelil Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 5 Mart'ta kurulan Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarerhaneinşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cemil Turizm Nakliye İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Caddesi,...