27 / 04 / 2024

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.



Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ çevre mühendisliği ile ilgili çevresel konularda bilgi ve belge toplama danışmanlık su arıtma ile ilgili etüt çalışmaları yapmak veya yaptırmak.yerli ve yabancı gemilerden su numuneleri almak veya aldırmak bunları tahlil ettirmek bunlarla ilgili raporlar hazırlamak veya hazırlatmak.konusu ile ilgili alet,edavat,yedek parça alımı,satımı,ithali,ihracatı,imalatını yapmak veya yaptırmak. su arıtma tesisleri kurmak işletmek veya kiraya vermek,konusu ile ilgili her türlü ihalelere girmek kredi almak konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmak standlar kurmak yerli ve yabancı firmalara ortak olmak veya ortak almak NAKLİYE Şehiri içi,şehirler arası ve uluslar arası yük taşımacılığı yapmak veya yaptırmak. konusu ile ilgili her türlü araçların alımı,satımı,ithali,ihracatını ve imalatını yapmak veya yaptırmak.konusu ile ilgili yedek parça toptan veya perakende alım ve satımını yapmak veya yaptırmak bunlarla ilgili tesisler kurmak ve işletmek.lojistik faaliyetlerinde bulunmak.konusu ile ilgili kredi almak, nakliye araçlarının işletilmesi ve kiraya vermek. konusu ile ilgili yerli ve yabancı firmalara ortak olmak veya ortak almak. GIDA Her türlü gıda maddesi toptan veya perakende alımı,satımı,ithali.ihracıtını yapmak veya yaptırmak.konusu ile ilgil depolar tutmak işletmek kiraya vermek.her türlü gıda boyası ve yan ürünlerinin alımı,satımını yapmak konusu ile ilgili yerli ve yabancı firmalara ortak olmak veya ortak almak. TURİZM Yurt içi ve yurt dışı her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak geziler düzenlemek organizasyonlar yapmak.konusu ile ilgili işletmeler açmak,işletmek,kiraya vermek .turizm acentaları açmak kurmak.işletmek,yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılmak standlar açmak OTOMOTİV Her türlü motorlu araçların alımı,satımı,ithali,ihracatını yapmak veya yaptırmak .konusu ile ilgili yedek parçalar almak,satmak,ithalini ,ihracatını ve imalatını yapmak veya yaptırmak. oto galerileri açmak işletmek araç kiraya vermek veya araç kiralamak. yurt içi ve yurt dışı ihalelere girmek.yurt içi ve yurtdışı firmalara ortak olmak veya ortak almak.
 


Geri Dön