05 / 05 / 2024

cemile

cemile

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Cemile karakterini canlandıran Ayça Bingöl, bölüm başı 20 bin TL alırken kendisine 1 milyon TL'lik ev aldı

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Er tarafından kuruldu.

Olıve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olıve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre ve Mesut Erdem ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Fole İnşaat Malzemeleri Nakliyat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Fole İnşaat Malzemeleri Nakliyat Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da Cemile Ünsal tarafından kuruldu.

CC Zeugma Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CC Zeugma Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Çelik ve Cemile Çelik tarafından kuruldu.

CML İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CML İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Sofu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Final İzolasyon Üretim Yapı İnşaat Malzemeleri Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Final İzolasyon Üretim Yapı İnşaat Malzemeleri Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cemile Kozan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün Pendik'te kuruldu.

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji imar planı askıda!

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji alanının "Özel Eğitim Alanı" olarak düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Motkonsis Otomasyon Ve Motor Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ŞİRKETİ kuruldu!

Motkonsis Otomasyon Ve Motor Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Cemile Aydın imzasıyla kuruldu.

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemile Sak tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Literal Grup Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Literal Grup Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Tekin ve Cemile Okal ortaklığında kuruldu.

cemile Haberi

cemile

İki yıldır bölüm başına yaklaşık 20 bin TL alan Bingöl’ün Moda burnunda 1 milyon TL’ye ev aldığı öğrenildi. Diziyle yıldızı parladıktan sonra pek çok firmadan gelen reklam teklifini yapım şirketinin aldığı karar nedeniyle kabul etmeyen Bingöl, ekran ömrünün toplam 3 yıl sürmesi planlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”de önümüzdeki sezon da rol almaya devam...