29 / 04 / 2024

Çemişgezek nerede

Çemişgezek nerede

Ümraniye Belediyesi, 2005 yılında kardeş belediye olduğu Çemişgezek Belediyesi'ne gönderdiği kepçeyi bugün geri aldı. Teslim tutanağı imzalayan Ümraniye Belediyesi görevlileri, Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy’dan kepçeyi teslim aldılar.

Devlet, Tunceli'de evleri yanan ailelerin yaralarını saracak!

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çıkan yangında evleri zarar gören aileler için çalışma başlatıldığı belirtildi.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 348 konut ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün...

Tunceli Çemişgezek TOKİ 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli Çemişgezek 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tunceli projesi 27 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çemişgezek 348 konut ihalesi 27 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Tunceli ili Çemişgezek ilçesi 348 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaat ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Tunceli Çemişgezek 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

TOKİ Tunceli ili Çemişgezek ilçesi 348 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 27 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Tunceli Çemişgezek ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Çemişgezek TOKİ 2019 detayları!

Çemişgezek TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2019 projesi!

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 348 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Tunceli Çemişgezek'e 344 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Meydanmescit Mahallesi’nde hayata geçireceği 344 konutun ihalesi yapıldı.

Tunceli TOKİ 344 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli Çemişgezek İlçesi Meydanmescit Mahallesi 344 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Danıştay Tunceli Çemişgezek'teki kamulaştırma kararını iptal etti!

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Tagar Çayı üzerinde yapımı planlanan Tagar Hidro Elektrik Santrali için alınan acele kamulaştırma kararını yapılan başvuru üzerine iptal etti.

Çemişgezek nerede Haberi

Çemişgezek nerede

Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'ne 2005 yılında Ak Partili yönetim döneminde 'kardeş belediye' protokolü imzalayıp, bir kepçe gönderen İstanbul'un Ümraniye Belediyesi, Çemişgezek'te seçimleri CHP'nin kazanmasının ardından yazıyla iş makinasını geri istedi. 


Bugün Çemişgezek Belediyesinde teslim tutanağı imzalayan Ümraniye Belediyesi görevlileri, kepçeyi Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy’dan teslim aldılar. Çemişgezek Belediye Başkanı Ersoy, "kepçelerini alıp tepe tepe kullansılar" dedi.


2005 yılında Ak Partili olan Tunceli'nin Çemişgezek ile İstanbul'un Ümraniye İlçesi belediyeleri arasında 'kardeş belediye' protokolü imzaladı. Ümraniye Belediyesi daha sonra Çemişgezek'e bir kepçe gönderdi. Çemizgezek'te 2004 yılından beri Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Metin Levent Yıldız, 30 Mart seçimlerinde aday gösterilmedi. AK Parti İlçede Necati Tayyar'ı aday gösterdi, ancak seçimleri CHP adayı Ahmet Şadan Ersoy kazandı. CHP adayı Ahmet Şadan Ersoy seçimleri kazanması üzerine...