05 / 05 / 2024

cendere vadisi satılık ofis

cendere vadisi satılık ofis

Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştiriliyor. TEM ve E5’e yakın bir konumda olan projede terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeler bulunuyor.

Seba Office Boulevard'de metrekaresi 3 bin 225 bin dolar!

204 bağımsız bölümden oluşan Seba Office Boulevard yüksek yatırım değeri, orman manzarası ve sosyal olanaklarıyla İstanbul iş yaşamının yeni gözdesi olacak. Seba Ofiice Boulevard'de metrekaresi 3 bin 225 bin dolardan başlıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Seba Flats Cendere satılık daire!

202 adet daireden meydana gelen Seba Flats Cendere projesinde daire satışları başladı. İşte, Seba Flats Cendere satılık daire seçenekleri ve fiyatları...

Vadistanbul Park Evleri Cendere satılık!

Vadistanbul Park Evleri Cendere satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Vadistanbul Park Evleri projesinde konutlar Kasım 2018 yılında teslim ediliyor...

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Seba Office Boulevard Kağıthane satılık ofis!

Seba Office Boulevard Kağıthane satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Kağıthane projesi Ayazağa Cendere'de yer alıyor...

Cendere Seba Office Boulevard satılık!

Cendere Seba Office Boulevard satılık ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Dap Vadisi satılık ofis fiyatları!

Dap Vadisi satılık ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesinin içerisinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde lansman fiyatlarıyla satışlar sürüyor...

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...

cendere vadisi satılık ofis Haberi

cendere vadisi satılık ofis

Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi 75 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Projenin kat yükseliği 4 metre olarak belirlendi.


Sinpaş Kağıthane Flatofis projesinde dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity,  yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Sinpaş Kağıthane Flatofis projesinde 47 bin 500 metrekare ofis alanı ve 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir olarak tasarlandı. Projedeki ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 metre aks aralığından oluşan proje raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Sinpaş Kağıthane Flatofis iletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Tülay...