27 / 04 / 2024

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...



İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirilen Toskana Vadisi satılık konut tiplerinin tamamı tek katlı villa olarak dizayn edildi. Projede 3.fazın satışlarına başlandı.


Villaların 3 oda ile 7 oda arasında değiştiği 1068 dönüm arazi üzerinde Toskana Vadisi ne zaman teslim sorusuna Eylül 2015 cevabı uygun görülüyor.  Projede;  İstanbul’un en büyük spor ve yaşam kulübü olan Dolce Vita Yaşam ve sağlık Kulübü yer alıyor.


Toskana Vadisi satılık villalaların mutfaklarının alanları 18 metrekare ile 51 metrekare arasında değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli konutlar yer alıyor.


Toskana Vadisi satılık!


Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortak projesi olarak hayata geçirilen Toskana Vadisi fiyatları 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje, 8 tipte 187 adet villadan meydana geliyor. 


Toskana Vadisi satılık konutların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasına değişiyor. Projenin içerisinde yer alan Toskana Çarşısı'nda  3700 metrekare kiralanabilir alanı, 16 mağaza ve 100 araçlık otopark mevcut.


Toskana Vadisi nerede?

Toskana Vadisi adres: Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Çiftliği Mevkii, Büyükçekmece İstanbul, Turkey, 34500 İstanbul


Toskana Vadisi iletişim:

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön