05 / 05 / 2024

Çengelköy Park dükkan

Çengelköy Park dükkan

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin satış süreci hızla ilerliyor. Çengelköy Park çarşı dükkanları için başvuruları alıyor.Projenin Çarşı bölümü 2 bin metrekarelik alandan oluşuyor.

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nden 2 dükkan aldı!

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Üsküdar- Çengelköy kentsel dönüşümle yenileniyor!

İstanbul Üsküdar Çengelköy sırtlarında başlayan kentsel dönüşümle boş arazilerde lüks konutlar yapılıyor. Dönüşüm kapsamında yıkılan evlerde yaşayan ailelere 7 bin 500-30 bin TL arası enkaz bedeli veriliyor.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Ebru Gündeş babasının Bakırköy'deki dükkanını aldı!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. " açıklamasından bulundu.

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Çengelköy Park dükkan Haberi

Çengelköy Park dükkan

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin satış süreci hızla ilerliyor. Projenin restoran, kafe, pastane, eczane, müzik ve kitap dükkânı, kuaför, kuru temizleme, seyahat acentesi olarak hizmet vermesi planlanan Çarşı bölümünde ön talepler toplanmaya başladı. Villa, konak ve rezidans olmak üzere 216 bağımsız bölüm ve 11 adet ticari alandan oluşan, 45 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin Çarşı bölümü 2 bin metrekarelik alandan...