05 / 05 / 2024

Çengelköy Park dükkanları

Çengelköy Park dükkanları

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin satış süreci hızla ilerliyor. Çengelköy Park çarşı dükkanları için başvuruları alıyor.Projenin Çarşı bölümü 2 bin metrekarelik alandan oluşuyor.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Yalı Ataköy cadde dükkanları ihalesi katılım şartları 2017!

Yalı Ataköy dükkanları 9 Aralık 2017'de açık artırma yoluyla satışa sunuluyor.  "Ataköy sahilinin taşınmaya hazır tek projesi" sloganıyla tanıtılan proje Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. 

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Üsküdar- Çengelköy kentsel dönüşümle yenileniyor!

İstanbul Üsküdar Çengelköy sırtlarında başlayan kentsel dönüşümle boş arazilerde lüks konutlar yapılıyor. Dönüşüm kapsamında yıkılan evlerde yaşayan ailelere 7 bin 500-30 bin TL arası enkaz bedeli veriliyor.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Çengelköy Park dükkanları Haberi

Çengelköy Park dükkanları

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin satış süreci hızla ilerliyor. Projenin restoran, kafe, pastane, eczane, müzik ve kitap dükkânı, kuaför, kuru temizleme, seyahat acentesi olarak hizmet vermesi planlanan Çarşı bölümünde ön talepler toplanmaya başladı. Villa, konak ve rezidans olmak üzere 216 bağımsız bölüm ve 11 adet ticari alandan oluşan, 45 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin Çarşı bölümü 2 bin metrekarelik alandan...