06 / 05 / 2024

cengiz acar ıspartakule

cengiz acar ıspartakule

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule'den Sparta Tower projesiyle giriyor. Hazırlıkların başladığı Sparta Tower Ispartakule projesinin bu yılın ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor.

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Modüler Prefabrik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Acar tarafından kuruldu. 

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Bakan Işık'tan Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili açıklama!

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, milletvekili olduğu Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın hizmete girmemesiyle ilgili eleştiriler alan Bakan Fikri Işık, havaalanı ile ilgili son duruma açıklık getirdi.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Acar Holding Miami'de ilk 50 emlak firması arasına girdi!

Acar Holding bünyesinde yer alan ve factoring sektörünün ilk izin alan şirketlerinden biri olan Acar Factoring, kendi öz kaynaklarıyla hareket ediyor. Acar Holding Miami'de ilk 50 emlak firması arasına girdi...

Muhammet Ali Acar kimdir?

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar kimdir? Muhammet Ali Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Ali Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Ali Acar...

Yener Acar kimdir?

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar kimdir? Yener Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yener Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yener Acar...

Manisa'da Cengiz Ergün'e arsa ihalesine katılma yetkisi neden verilmiyor?

MANİSA Büyukşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısına Uncubozköy Mahallesindeki 41 bin 27 bin metrekarelik ortaklı arsanın izale-i şuyu satış ihalesine Büyukşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e katılma yetkisinin verilmemesi konusu damgasını vurd

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Tekin Acar Cosmetics Özdilek Park AVM'de açıldı!

Tekin Acar Cosmetics'in yeni konseptiyle açılan modern mağazası, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi. Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor.

Cengiz Ergün: Manisa'da asfaltlama çalışması başlayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 TL' ye çekeceklerini söyledi...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

cengiz acar ıspartakule Haberi

cengiz acar ıspartakule


Cengiz Acar patronu olduğu Leke Jeans'e ait arsa üzerinde yeni projeye başlıyor. Projenin adı Sparta Tower olacak. Sparta Tower projesi 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Sparta Tower'da konut ve ticari alanlar yer alacak.


Yaklaşık 400 konutun olacağı Sparta Tower Ispartakule projesinin ana ortağı Cengiz Acar, projeyi inşa edecek Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat firmasının yönetim kurulu üyesi.


Hazırlıkların başladığı Sparta Tower projesinin bu yılın ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor. Sparta Tower projesi Ispartakule'de Stüdyo 24 ve Apricot Garden projelerinin arasında kalıyor. Cengiz Acar, 2010 yılında yapılan Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesini kazanan grupta yer...