28 / 04 / 2024

Cengiz Alemdar

Cengiz Alemdar

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Malatya Cengiz Topel caddesindeki binalar yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cengiz Topel’de vatandaşların mağduriyetlerini gideriyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Cengiz Topel caddesinde yıkılan Gündüz ve Tunay apartmanlarının yerine yenileri yapılıyor.

Cengiz Ergün'den Yunusemre'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre'ye bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

Cengiz Ergün, Manisa'daki yeni projelerini anlattı!

Manisa’da konuk olduğu televizyon programında samimi açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalılara yeni müjdeler verdi. Kentsel dönüşümden ulaşıma kadar tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

Cengiz Ergün 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Manisa'da uydudan yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Kayseri Yahyalı'daki Alemdar Camii’nin temeli atıldı!

Yahyalı İlçesi Çiğilli Mahallesi’nde arsası Ali Ramazan Dinç Hoca Efendi tarafından arsası bağışlanan Alemdar Camii’ nin temeli törenle atıldı.

Asım Cengiz: Zigana Tüneli'ni mahkeme durdurdu!

Zigana Tüneli ihalesi mahkeme kararıyla iptal edilmişti. İhalenin iptaline 'Karayolları Sevenler Derneği' ismiyle Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'e gönderilen bir mektubun da etkili olduğu iddialarına Cengiz İnşaat sert çıktı.

Cengiz Ergün Atatürk Kent Park'taki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan motorlu zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı ve atlama kulesi eğlence araçlarının kurulum çalışmalarını inceledi.

Fikri Işık, Cengiz Topel Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanına Aletli İniş Sistemi (ILS) konulması için yapılan çalışmaları inceledi.

Cengiz İnşaat'a Hüseyin Avni Paşa Köşkü için suç duyurusu!

Cengiz inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in, doğal sit alanı olan Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda iş makineleriyle çalışma başlamıştı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Cengiz İnşaat'a suç duyurusunda bulund

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

2006 yılında Osmanlı mimarisi Alemdar'a geliyor!

2006 yılında Alemdar'da Doğa İnşaat'ın Doğa Ata Konakları projesi geleneksel Osmanlı mimarisini yansıtıyormuş. Alemdar'da 40 dönümlük bir arazide gerçekleştirilen projedeki villalar 350 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Cengiz Alemdar Haberi

Cengiz Alemdar

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Taş İş Merkezi, No:2 Kat:6...