09 / 05 / 2024

Cengiz Çetin

Cengiz Çetin

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çetin, Erdem Çelikbilek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ataman Karina Sitesi'nde kuruldu.

Rüzgar Çetin gayrimenkul danışmanlığı yapıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emlakçılığa el attı. Daha önce işletmecilik yapan Çetin, ünlü bir şirkette gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladı...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Soner Çetin: Proje getirene kapımız açık!

İmarda Bakanlık onayının ardından başlama olasılığını anlatan Başkan Soner Çetin, AGİAD tarafından geliştirilen MarinaPort Projesini desteklediklerinin altını çizdi. Soner Çetin 'Proje getirene kapımız açık ' dedi.

Bakan Işık'tan Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili açıklama!

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, milletvekili olduğu Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın hizmete girmemesiyle ilgili eleştiriler alan Bakan Fikri Işık, havaalanı ile ilgili son duruma açıklık getirdi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Soner Çetin kimdir?

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kimdir? Soner Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Soner Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Soner Çetin...

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Çetin Osman Budak: Antalya'da konut stoğu var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. ATSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye dair açıklamalar yaptı...

Cengiz Çetin Haberi

Cengiz Çetin

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çetin, Erdem Çelikbilek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-    İnşaat   a- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma...