19 / 07 / 2024

Cengiz Güngördü

Cengiz Güngördü

Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adıgüzel Güngördü, Cengiz Güngördü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

ÖTV ve KDV indirimi Manisa’da yüz güldürdü!

Beyaz eşya mağazası sahibi Tarık Esen, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansıması, Manisa’da hareketliliğe neden olduğunu ve sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Güngören'e yeni yurtlar inşa ediliyor!

Güngören Belediyesi gençlerin daha kaliteli ve iyi ortamlarda eğitim görebilmesi adına adımlar atmaya devam ediyor.

Özel Güngören Hastanesi'ne yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Özel Güngören Hastanesi ilgili imar planı değişikliği teklifini kabul etti. Plan 8 bin 760 metrekarelik inşaat artışı getirecek.

Güngören Park AVM yarın açılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk AVM yatırımı olan Güngören Park AVM, yarın açılacak.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 130 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Güngören Tozkoparan'da kentsel dönüşüm tepkisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 20 Eylül tarihinde, Güngören’in Tozkoparan Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uygulamasını ihaleye açtı. Tozkoparan halkı,Tozkoparan Bilgilendirme Ofisi önünde basın açıklaması yaptı.

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Güngör İnce İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör İnce İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör İnce imzasıyla kuruldu.

Güngören İTO Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaat ihalesi yapıldı!

Güngören İTO Anadolu İmam Hatip Lisesi İkmal İnşaatı İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 20 milyon 661 bin TRY, en düşük teklif 14 milyon 485 bin TRY verildi.

Cengiz Güngördü Haberi

Cengiz Güngördü
Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adıgüzel Güngördü, Cengiz Güngördü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a) Her türlü taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek, c)...