02 / 05 / 2024

Cengiz Holding Mühendislik Fakültesi

Cengiz Holding Mühendislik Fakültesi

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı İsmail Küçükkaya, Cengiz Holding'in yaptırdığı Mühendislik Fakültesi'nin açılışına giderken yolda yaşananları köşesine taşıdı...

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cengiz ve Ümit Cengiz ortaklığında kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

İstanbul Contracting Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Elsewedy Contracting Holding Ltd. tarafından kuruldu.

Ence Proje Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ence Proje Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Cengiz Yılmaz ve Enis Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cengiz Yüksel tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Bartaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bartaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avci ve Rıdvan Cengiz ortaklığında kuruldu.

Aday Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Aydın ve Özkan Adalı tarafından kuruldu.               

Cengiz Holding'in acı günü! Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Ahmet Cengiz, Ekrem Cengiz, Şeref Cengiz, Asım Cengiz ve Kazım Cengiz'in anneleri Hacı Şöhret Cengiz vefat etti.

Cengiz Holding'den koronavirüs salgınıyla mücadeleye 34 milyon lira destek!

Cengiz Holding, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek olmak için 34 milyon lira bağışladı.

Cengiz Holding Mühendislik Fakültesi Haberi

Cengiz Holding Mühendislik Fakültesi

İsmail Küçükkaya'nın yazısı şöyle;


Türk ekonomisi nereye?


"Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la Konya-Seydişehir'e gitmek üzere sözleşmiştik. Cengiz Holding'in yaptırdığı Mühendislik Fakültesi'nin açılışı için yola çıkmak üzereydik. Bakan Çağlayan'ın 130 kişilik Japon grubuyla görüşmesi vardı. Karşılıklı ticareti artırmak ve Ortadoğu'da beraber yatırım yapmak için imkan araştırılıyordu. Bakan en son vardıkları mutabakatı şöyle açıkladı:


'Japonlar 'Özellikle Irak'ta beraber iş yapalım' önerisi getirdi. Bölgede bizim etkinliğimizin farkındalar.'

Bir süre önce AKŞAM'da ABD'lilerin benzer bir teklifini manşete taşımıştık. Dün ekonomi servisimizin getirdiği habere göre Kuzey Irak'tan Türkiye'ye petrol ihracatı başlamış. Basra'dan bir boru hattıyla da Türkiye üzerinden Avrupa'ya enerji nakledilmesi üzerinde çalışılıyor. Yani hem Kuzey hem de Güney Irak dünyaya Türkiye üzerinden bağlanacak. 


Havaalanına dönelim...


Biz, Mehmet Cengiz'le birlikte Bakan'ı beklerken, Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın salona geldi. Aynı zamanda...