19 / 05 / 2024

Cengiz Mekanik Kimin

Cengiz Mekanik Kimin

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Fatma Emanet ve Cengiz Emanet imzasıyla kuruldu.

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Cengiz tarafından kuruldu. 

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Fatma Emanet ve Cengiz Emanet imzasıyla kuruldu.

Almak Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almak Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Doğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Cengiz: Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik!

Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini kazanmalarıyla ilgili, "Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik. Çok rekabet yaptırdılar" dedi

Akkuyu Nükleer Santrali ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin limanı ve diğer hidroteknik yapılarının projelendirilmesi ve inşasını kapsayan ihaleyi Cengiz İnşaat kazandı. İhalenin mali değerine ilişkin bilgi verilmedi...

Akkuyu hidroteknik ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. İhaleye 9 firma katılarak teklif vermişti.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi onaylandı!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Cengiz İnşaat Mavişehir projesine İzmir Valiliği'nden jet onay geldi. 2015 yılı içerisinde satışa çıkacak olan projede 2 bin 500 adet konut yer alıyor...

Cengiz İnşaat'ın Mavişehir planına valilikten onay geldi!

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz'in şirketi Cengiz İnşaat'a İzmir Valiliği'nden jet onay geldi. Mavişehir projesine İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu 'ndan vize geldi.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Tepe Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Batal, Yavuz Köroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mart'ta kuruldu.

BLT Endüstri İnşaat Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Endüstri İnşaat Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Oğuzhan Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Ümraniye, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Cengiz Mekanik Kimin Haberi

Cengiz Mekanik Kimin

Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Fatma Emanet ve Cengiz Emanet imzasıyla kuruldu. 


Cengiz Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MAKİNA VE TEÇHİZAT a. Her türlü mekanik proje hazırlanması ve tesisat ve montajının yapılması. Doğalgaz proje ve tesisatı, endüstriyel tesisatların proje, onay, tesisat ve takibinin yapılması. sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. d. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin...