02 / 07 / 2024

Cengiz Orta kimdir

Cengiz Orta kimdir

Karaman Müze Müdürü Yıldız: "Kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan mimari yapının, 14-15. yüzyıllarda aktif halde kullanılan ve Karamanoğulları'na ait olduğu düşünülen idari yapı kalıntıları olduğu görüşü hasıl olmaktadır" dedi

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Stefano Boeri kimdir?

Ulusal ve uluslararası çağdaş mimarlık ve şehircilik üzerine araştırma ve uygulamalar yapan Stefano Boeri Architetti’nin kurucu ortağı olan Mimar Stefano Boeri kimdir?

Cengiz İnşaat ile Rasatom ortak mı?

BMM’de nükleer santrallerle ilgili konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, Akkuyu’da yapımı süren nükleer santralin yapımını üstlenen Rus şirketin ortağının Cengiz İnşaat olduğunu söyledi.

Cengiz Orta kimdir Haberi

Cengiz Orta kimdir


Karaman'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Karaman Kalesi'nde yapılan arkeolojik kazının sonuçları, tanıtım toplantısıyla kamuoyu ile paylaşıldı.


İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Karaman'ın önemli eğitim, kültür ve sanayi kenti olduğunu söyledi.


Karaman'ın tarihin her döneminde cazibe merkezi olarak kaldığını ifade eden Orta, kentin, burada yaşayan birçok medeniyetin izlerini ve bu geçmişe bağlı kültürel eserleri en yalın haliyle bünyesinde sakladığını dile getirdi.


Bu özelliğiyle Karaman'ın insanları zaman ve mekan ötesine götürdüğünü vurgulayan Orta, şunları kaydetti:


"Karaman, tarihin her döneminde cazibe merkezi olarak kalmıştır. Coğrafi konum itibariyle de jeopolitik bir değere sahip olan Karaman, doğusunda ve kuzeyinde yer alan verimli ovaları ve Anadolu'yu güneye bağlayan ticaret yollarıyla, paylaşılamayan yerleşim yerlerinden biri olmuştur. Birçok medeniyet bu...