03 / 05 / 2024

Cengiz Zeybek kimdir

Cengiz Zeybek kimdir

Cengiz Zeybek "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." dedi.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Zeybek kimdir? Mehmet Zeybek bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Cengiz Urkun kimdir?

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Cengiz Zeybek: Kentsel dönüşüm huzuru getirecek!

Cengiz Zeybek "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." dedi.

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cengiz Zeybek kimdir Haberi

Cengiz Zeybek kimdir

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


AKAMDER Adana ya yeni atanan il Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek e yaptığı hoş geldiniz ziyaretinde sıcak ve samimi bir ortam hakim oldu. Aynı zaman da Adana lı olan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Adana nın yabancısı olmadığını doğup büyüdüğü bu toprakların artık bir an önce adli vakalarla anılmaması gerekliliğine dikkat çekti. 

Ziyarette AKAMDER Başkanı Adana Emniyet müdürü Cengiz Zeybek'e başarı dileklerini ilettikten sonra,"Adana nın Asayiş konusunda hassas vilayetlerden biri olduğunu dikkat çekti.Bunun bertaraf edilmesinin kaçınılmaz olduğunu bunun içinde kentsel dönüşümün bir fırsat bir şans olduğunun "altını çizdi. Başkan Karslıoğlu "hep birlikte bu şanslığın artık yok edilerek kentsel dönüşüm uygulamalarının şansa dönüştürülmesini" ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti...