04 / 05 / 2024

Cengizhan Buldur

Cengizhan Buldur

Hanlar Parke İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 11 Mart 2015'te Cengizhan Buldur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Günaydın tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Cengizhan Yönetim Ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengizhan Yönetim Ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Cihan Cengizhan tarafından kuruldu.

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Cihan Cengizhan tarafından kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Atik tarafından kuruldu.

Cengizhan Buldur Haberi

Cengizhan Buldur

Hanlar Parke İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Buldur Müdürlüğü'nde kuruldu.


Hanlar Parke İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, havuzlar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...