15 / 05 / 2024

Cenk Ersöz

Cenk Ersöz

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haki Ersöz tarafından kuruldu. 

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol ve Halis Yunus Ersöz ortaklığında kuruldu.

Cemalettin İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemalettin İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Ersöz tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Sokak, Pınar Apartmanı'nda kuruldu.

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Cenk Ersöz Haberi

Cenk Ersöz

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde kuruldu. 


Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yapı İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.  2-Her nevi yapı inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak.  3-Taş kırma işleri ve taştan kum imal edilmesi. Bunlarla ilgili makine ve...