15 / 05 / 2024

Cenk Kangöz oyuncu

Cenk Kangöz oyuncu

Cenk Kangöz, mimarlık okudum, bitirdim. Sonra Fransa’ da iki senelik Uluslararası İlişkiler programı aldım. “Ben bu işi yapmayacağım, ben içimdeki işi yapacağım, oyuncu olacağım” dedim...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore ettiriyor!

Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanan yıldız oyuncu Mesut Özil, Çamlıca'da bulunan evinin dekorasyon işini eşi Amine Gülşe'ye havale etti.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Sahra Işık komşusunu şikayet etti!

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusuu şikayet etti.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Gupse Özay, Barış Arduç yüzünden 6 kez ev değiştirdi!

‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine son sürat devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranları yüzünden 6 kez ev değiştirdi.

Oyuncu Halle Berry'nin evi hırsızların hedefi oldu! 

Oyuncu Halle Berry'nin Los Angeles'taki evine göz koyan sahte tapu belgeleri düzenleyerek evi kendi üzerine geçirmeye çalıştı. 

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

Cenk Kangöz oyuncu Haberi

Cenk Kangöz oyuncu

‘Medcezir’de ‘Hasan’ karakterine hayat veren Cenk Kangöz, farklı kötü karakterleri oynamaktan zevk aldığını söylüyor. Oyunculuk tutkusu için baba mesleğini bırakan Kangöz, “Bu işi yapmayı kalpten istedim” diyor.


33 yaşından sonra oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?

Ortaokul ve lise yıllarında tiyatroya aşıktım ve devamlı bu işin için içinde olmak istiyordum. Tiyatroya aşkım da annemle gittiğim ‘Lüküs Hayat’la başladı. O oyunu izledikten sonra gözlerim dolmuştu, burnum sızlamıştı. “Ben de orada olmak istiyorum” demiştim. Rahmetli babam mimardı, o da beni devamlı mimar olmam yönünde teşvik ediyordu. O yüzden mimarlık okudum, bitirdim. Sonra Fransa’da iki senelik Uluslararası İlişkiler programı aldım. İstanbul’a döndüm, ev ve aile işimizle ilgilendim. Ne zaman ki 33 yaşına geldim, “Ben bu işi yapmayacağım, ben içimdeki işi yapacağım, oyuncu olacağım” dedim ve...