14 / 05 / 2024

Central Hospital kimin

Central Hospital kimin

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Ümraniye Modda Senkron kimin?

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

Atiye Residence kimin?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesi toplam 108 adet daireden meydana geliyor. Peki Atiye Residence kimin?

Kuzeyşehir İzmir kimin?

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesinde ev fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Kuzeyşehir İzmir kimin?

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Academic Hospital açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Academic Hospital Açılış Töreni'nde konuşan Akdağ, Türkiye'ye hizmet edecek değerli bir özel sağlık kuruluşunun yeni binasının açılış töreninin yapıldığını ifade etti.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Queen Central Park Bomonti'de Doka ile inşaat çalışmaları sürüyor!

26,000 metrekarelik alanda 52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşacak Queen Central Park Bomonti projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde inşaat çalışmaları her türlü hava koşulunda maksimum güvenlikle sürdürülüyor.

Dubai Jumeriah Central projesi 2017'de başlayacak!

Dubai'de 73.4 milyar dirheme (20 milyar dolar) mal olacak 'gelecek kenti' projesinin gerçekleştirileceği belirtildi. Jumeriah Central isimli proje 4 kilometrekarelik bir alanı kapsayacak.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Central Hospital kimin Haberi

Central Hospital kimin

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu. KRT TV'den Çağdaş Ulus'un haberine göre; 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesinin 23 Mart'ta yapıalcağı açıklanmıştı. 

Kapalı teklif alma ve açık artırma usulüyle gerçekleştirilmesi planlanan ihalenin geçici teminat bedeli de 2 milyon TL olarak belirlenmişti. 

Ama ihalenin yapılacağı 23 Mart öncesi mahkemeye başvuruldu. Mahkeme satış hakkında durdurma kararı verdi.  

Central Hospital'ın satış ihalesi 23...