07 / 05 / 2024

Central Park iletişim

Central Park iletişim

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim!

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park projesinde daireler 2018 yılı Mayıs ayında teslim ediliyor...

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Central Park iletişim Haberi

Central Park iletişim

Eski ismi Bakırköy 46 olan 2013 yılında durdurulan projenin yeni ismi olarak hayata geçirilecek olan proje toplam 45 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilecek.


İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek olan proje Ağaoğlu İnşaat imzasına sahip. Proje toplam 1.200'ün üzerinde daireden meydana gelecek.


Ortak donatıları arasında projede  fitness center, sauna, tenis kortu, buhar banyosu, kapalı otopark, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kumsal, basketbol sahası, voleybol sahası ve yüzme havuzu bulunuyor.


Central Park Bakırköy satılık dairelerin önümüzdeki günlerde satışa çıkması öngörülüyor. Ulaşıma göre İstanbul Evleri Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yükselecek olan projede daire tipleri stüdyodan 5,5+1'e kadar değişerek tasarlandı.


Central Park iletişim

Telefon: 444 6 777  

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Tülay...